Zaal huren in Apeldoorn?

Er zijn veel redenen om een zaal te huren. Voor een vereniging, een workshop, vergadering, cursus of feest. Voor de diverse redenen bieden wij met onze locaties passende oplossingen. De verhuurlocaties hebben beschikking over een podium en zijn daarmee ook uitermate geschikt voor (bedrijfs)presentaties, dans- en toneelvoorstellingen. Onze locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. Parkeervoorzieningen zijn goed geregeld en bij de meeste verhuurlocaties direct voor de deur.

Bent u op zoek naar zaalverhuur in Apeldoorn? Dan helpen wij u graag op weg bij het vinden van een zaal die past bij uw activiteit. Bij diverse locaties kunt u de catering zelf verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te organiseren. Dit is afhankelijk van de gekozen locatie.

Een zaal huren in Apeldoorn hoeft niet duur te zijn

Wij schenken u graag een kopje koffie in bij wijkcentrum dok Zuid en De Stolp. In onze overige locaties worden zalen verhuurd waarbij u zelf uw eigen koffie, thee en catering kan organiseren. U huurt dus alleen de zaal. De zalen zijn voorzien van een pantry of u maakt gebruik van de grote keuken. Onze medewerkers zijn niet permanent aanwezig, daarom vindt verhuur van deze verhuurlocaties plaats via sleutelbeheer. Dit betekent wel dat u zelf de gebruikte ruimte weer schoon achter moet laten.

Vraag onze enthousiaste medewerkers naar de voorwaarden. Verenigingen en Stichtingen krijgen korting op het tarief. Indien u als particulier of vereniging gedurende het jaar wekelijks een zaal huurt krijgt u korting op dit tarief.

Impressie van een aantal zalen van onze locaties