Wenumse Watermolen

Geschikt voor feesten, huwelijksvoltrekking en recepties

Foto's van de Wenumse Watermolen

De Wenumse Watermolen is een karakteristieke en gezellige verhuurlocatie in Wenum Wiesel (ten noorden van Apeldoorn). Deze fantastische locatie is zeer geschikt voor bijeenkomsten, bruiloften en feesten. De Watermolen is een knusse (trouw)locatie in een prachtige omgeving met voldoende parkeergelegenheid. Er zijn twee zalen die u beide of apart kunt huren. In de grote zaal zijn een keuken en een bar aanwezig en deze is geschikt voor 80 tot 100 personen. Bij de Wenumse Watermolen kunt u zelf voor de catering zorgen. U kunt een rondleiding krijgen in de op water aangedreven korenmolen.

Onze medewerkers zijn niet permanent aanwezig, daarom vindt verhuur van de Wenumse Watermolen plaats via sleutelbeheer. Dit betekent dat u zelf de gebruikte ruimte weer schoon achter moet laten.

Tip! Oud Hollandse spellen
Het is nu ook mogelijk om, bij de huur van de Wenumse Watermolen, oud Hollandse spellen te huren. Heeft u een feestje en lijkt het u leuk en afwisselend om ontspannen spelletjes te spelen? Huur dan als extra optie ook de spellen. Meer informatie en reservering gaat via onze medewerkers.

Prijsindicatie

  • Bent u 25 jaar getrouwd, dan kunt u al een ruimte huren voor € 253 per avond
  • De Wenumse Watermolen een dagdeel huren voor een huwelijksvoltrekking is al mogelijk voor € 493,10
  • Voor een jubileumfeest van uw vereniging biedt de grote zaal met bar uitkomst. Deze ruimte huurt u al voor € 150 voor een avond.

Wilt u weten wat de prijs voor de zaalhuur voor uw activiteit of bijeenkomst is? Neem dan contact op met onze beheerder voor de mogelijkheden.

Contactgegevens

Meer informatie over het huren van een zaal in de Wenumse Watermolen? Neem contact op met onze medewerker Wim de Weerd via 06 - 20 11 05 82.

Handig om te weten

  • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid
  • U heeft gratis toegang tot WiFi
  • Er is een traplift aanwezig
  • Tegen een meerprijs is het mogelijk om een beamer en -scherm of geluidsinstallatie te huren