Orca

Geschikt voor buurtactiviteiten en de verlengde huiskamer voor feestjes en zangkoren

Foto's van Orca

Wijkcentrum Orca, in de wijk Orden, beschikt over diverse grotere en kleinere zalen. De zalen zijn voornamelijk geschikt voor vergaderingen en kleine verenigingen tot ongeveer 30 personen. De grote zaal is bijvoorbeeld zeer geschikt voor zangkoren, volksdansen of gymnastiek. De grote zaal is goed te gebruiken voor bijeenkomsten met maximaal 100 personen. In wijkcentrum Orca kunt u ook een feest geven, onze beheerder geeft u graag meer informatie.

De zalen zijn allen voorzien van een keukenblok, zodat u zelf voor een hapje en drankje kunt zorgen. Onze medewerkers zijn niet permanent aanwezig, daarom vindt verhuur van Orca plaats via sleutelbeheer. Dit betekent dat u zelf de gebruikte ruimte weer schoon achter moet laten.

Prijsindicatie

  • Een dansgroep gebruikt de grote zaal van Orca wekelijks op een avond om te oefenen voor € 48,30
  • Voor de jaarlijkse voorstelling gebruikt het zangkoor ruimte in Orca voor € 52,00
  • Heeft u als particulier in de wijk Orden incidenteel ruimte nodig om een workshop te geven? Dat kan in Orca vanaf € 25,20 per ochtend

Wilt u weten wat de prijs voor de zaalhuur voor uw activiteit of bijeenkomst is? Neem dan contact op met onze beheerder voor de mogelijkheden.

Contactgegevens

Meer informatie over het huren van een zaal in Orca? Neem contact op met onze medewerker Wim de Weerd via 06-20 11 05 82.

Handig om te weten

  • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid
  • U heeft gratis toegang tot WiFi
  • Dicht in de buurt van het Orderbos