Vergaderen in dok Zuid

Alle zalen zijn voorzien van WiFi en inclusief flipover. Heeft u extra materialen nodig ter ondersteuning van uw vergadering? Wij bieden diverse audiovisuele materialen aan. Dit maakt dok Zuid tot een ideale vergaderlocatie voor u en uw collega’s.

Vergaderen in Apeldoorn hoeft niet duur te zijn

Bij dok Zuid organiseert u voor uw bedrijf al een vergadering of training vanaf € 21,45* (excl btw) voor een dagdeel.

Voor een compleet vergaderarrangement bent u op deze locatie ook aan het juiste adres. Vanaf 8 personen kunt u bij ons inclusief lunch vergaderen. Voor de lunch bieden wij u keuze uit diverse buffetten. Ook een warm buffet, voor als u in de avond gebruik van onze zalen wil maken, behoort tot de mogelijkheden. Alleen een zaal huren met gebruik van koffie, thee of een losse lunch kan ook. Alle zalen worden per dagdeel verhuurd. Indien u geen arrangement wenst kan alles berekend worden op basis van nacalculatie.

Neemt u voor zaalverhuur, meer informatie en de uitgebreide mogelijkheden contact op met één van onze enthousiaste medewerkers.

 

 

 

'De locatie Dok Zuid is een prima locatie voor een training of cursus. Het personeel is zeer prettig, attent en behulpzaam, de zalen zijn ruim opgezet en flexibel in te delen en de sfeer is goed. Kortom een aanrader!'  (Referentie Linda Ho)

*Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden. Alle zalen worden alleen per dagdeel verhuurd. De tarieven van de middag / avond wijken iets af. In de middag of avond krijgt u de zaal vier uur in gebruik. Verenigingen en stichtingen krijgen korting op dit tarief. Ook indien u als particulier of vereniging gedurende het jaar wekelijks een zaal huurt krijgt u korting op dit tarief.