dok Zuid

Dok Zuid is één van onze mooiste en modernste verhuurlocaties, gelegen in Apeldoorn Zuid.

Deze locatie is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto en heeft parkeervoorzieningen direct voor de deur.

Dok Zuid is geschikt voor zaalverhuur aan zowel verenigingen, particulieren en bedrijven. Van vergader- en borrelarrangementen tot recepties, bedrijfsborrels, bijeenkomsten, beurzen, kleinschalige evenementen, partijen en voorstellingen. Alles is volledig verzorgd. En wat dacht u van onze moderne overdekte binnentuin in de zomer? Deze fantastische locatie is zeer geschikt voor bijeenkomsten die om een bijzondere plek vragen.

Wij bieden goed verzorgde zalen aan, tegen een laag tarief en in combinatie met uitgebreide mogelijkheden op het gebied van catering. De catering wordt volledig voor u verzorgd. 

Benieuwd welke klanten u voor gingen, kijkt u dan hier.

Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden. Alle zalen worden alleen per dagdeel verhuurd. De tarieven van de middag / avond wijken iets af. In de middag of avond krijgt u de zaal vier uur in gebruik. Verenigingen en stichtingen krijgen korting op dit tarief. Indien u als particulier of vereniging gedurende het jaar wekelijks een zaal huurt krijgt u korting op dit tarief.

Foto's van dok Zuid

 dok Zuid is een erkend leerbedrijf.