De Groene Hoven

Geschikt voor vergaderen, buurtactiviteiten en de verlengde huiskamer voor feestjes

Foto's van De Groene Hoven

In het wijkcentrum in Kerschoten worden diverse activiteiten georganiseerd en fungeert de accommodatie als ontmoetingsplek voor de wijkbewoners. Voor de klussende buurtbewoners is er een klusruimte, een ontmoetingsplaats en een speel box voor buurtkinderen. In iedere zaal heeft u beschikking over Wi-Fi, een presentatiekabinet, whiteboard en stiften. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een beamer en -scherm of een geluidsinstallatie te huren.

De zalen zijn allen voorzien van een keukenblok. Onze medewerkers zijn niet permanent aanwezig, daarom vindt verhuur van De Groene Hoven plaats via sleutelbeheer. Dit betekent dat u zelf de gebruikte ruimte weer schoon achter moet laten.

Op de begane grond bevinden zich twee zalen van ongeveer 60 m2 en 80 m2 die zijn te koppelen middels een paneelwand zodat er een grote ruimte ontstaat van 140 m2. Ideaal voor een bijeenkomst waar extra ruimte gewenst is voor bijvoorbeeld een presentatie. Op de 1e verdieping zijn ook twee zalen ( 90 m2 en 60 m2) te koppelen zodat er een ruimte ontstaat van 160 m2, een mooie ruimte voor bijvoorbeeld een dansgroep. De zalen zijn voorzien van comfortabel meubilair.

Prijsindicatie

  • Deze vergaderlocatie voor uw vereniging huurt u al vanaf € 19,25
  • Ruimte nodig om uw verjaardag te vieren? Dit kan in de Groene Hoven vanaf € 69,20
  • Een zaal huren voor activiteiten van de buurt in de Groene Hoven is al mogelijk vanaf € 17,75

Wilt u weten wat de prijs voor de zaalhuur voor uw activiteit of bijeenkomst is? Neem dan contact op met onze beheerder voor de mogelijkheden.

Contactgegevens

Meer informatie over het huren van een zaal in De Groene Hoven? Neem contact op met onze medewerker Denny van de Kraats via 06 – 22 11 85 90.

Handig om te weten

  • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid
  • U heeft gratis toegang tot WiFi
  • Tegen een meerprijs is het mogelijk om een beamer en –scherm of een geluidsinstallatie te huren