Locaties en voordelige arrangementen

Zoekt u een vergaderlocatie in Apeldoorn? Of misschien wilt u wel graag een bedrijfsborrel organiseren? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte zaal die aansluit bij al uw wensen. Ook mogelijkheden voor een bedrijfsuitje zijn aanwezig. 

Wij maken graag een arrangement of een combinatie van activiteiten voor u op maat.

Vergaderarrangement

Zoekt u een vergaderzaal waarbij alles voor u is georganiseerd? Boek dan een compleet vergaderarrangement op één van onze locaties dok Zuid of De Stolp. Vanaf 8 personen kunt u bij ons inclusief lunch vergaderen. Ook een lunchbuffet of warm buffet is bij ons mogelijk. Dok Zuid en de Stolp hebben diverse zalen en mooie horecagelegenheden. In de horeca bieden wij uiteenlopende mogelijkheden en wordt er samengewerkt met diverse cateraars.

Vergaderen buiten de deur hoeft niet duur te zijn

Alleen een zaal huren met gebruik van koffie, thee of een losse lunch kan natuurlijk ook. Alle zalen worden per dagdeel verhuurd. De zalen variëren in prijs, afhankelijk van de ruimte die u huurt en/of u huurt als particulier of als vereniging of stichting. 

Overige locaties

In onze overige locaties worden zalen verhuurd waarbij u zelf uw eigen koffie, thee en catering kan organiseren. U huurt dus alleen de zaal. De zalen zijn voorzien van een pantry of u maakt gebruik van de grote keuken. Onze medewerkers zijn niet permanent aanwezig, daarom vindt verhuur van deze verhuurlocaties plaats via sleutelbeheer. Dit betekent wel dat u zelf de gebruikte ruimte weer schoon achter moet laten.

Neemt u voor zaalverhuur, tarieven en meer informatie contact op met één van onze enthousiaste medewerkers.