Verlenging samenwerking tussen Accres en Decathlon Apeldoorn

Decathlon en Accres gaan voor het derde achtereenvolgende jaar een partnership aan. Donderdag 28 juni werd de overeenkomst ondertekend door Kars Grouwstra, Store Leader Decathlon Apeldoorn en Piet-Hein Kolff, Directeur Accres.

Decathlon ondersteunt onder andere ‘Sport van de maand’. Met ‘Sport van de maand’ stimuleert Accres kinderen in Apeldoorn meer te bewegen. Door kennis te maken met verschillende sporten en sportverenigingen krijgen de leerlingen van de basisscholen een breed beeld van de sportmogelijkheden in Apeldoorn.

 “We willen meer zijn dan alleen een sportwinkel en ons sportieve karakter nog meer tot uiting laten komen door actief betrokken te zijn bij het uitoefenen van de verschillende sporten. Daarom is de partnership met de tak sportstimulering van Accres een perfecte fit” aldus Kars Grouwstra, Store Leader van Decathlon Apeldoorn. Ook Piet-Hein Kolff, Directeur Accres is blij met voortzetting van de partnership: “Decathlon is voor ons een belangrijke partner op gebied van sportstimulering. Het is een mooie ontwikkeling dat Decathlon zich net als Accres inzet voor het laagdrempelig aanbieden van sportmogelijkheden, door middel van sportclinics zoals Start to Run en Start to Bike”.

 

Terug naar het overzicht