Iets te vieren?

Op zoek naar een feestlocatie in Apeldoorn? Een leuke horecagelegenheid voor een receptie, verjaardag, (bedrijfs)borrel of misschien wel een kleine besloten bruiloft? In onze verhuurlocaties zijn er veel verschillende zalen te vinden.

Feestlocaties en arrangementen met combinaties van activiteiten

De Stolp

Feestlocatie De Stolp heeft veel mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. De Stolp beschikt over een gezellige bar en verschillende zalen. In de Stolp zijn Glowgolf en de Escape Room gevestigd. Voor een leuk dagje uit, een bedrijfsuitje, personeels- of familiefeest, of een leuke activiteit met vrienden kunt u hier goed terecht. Uiteraard helpen wij u graag met de organisatie van uw feest.

Dok Zuid

Ook locatie dok Zuid is erg geschikt voor recepties, bedrijfsborrels, bijeenkomsten, beurzen, evenementen en partijen. En wat dacht u van onze moderne overdekte binnentuin in de zomer? De catering wordt volledig voor u verzorgd. Neemt u voor de uitgebreide mogelijkheden contact op met één van onze beheerders.

Op zoek naar een bijzondere (trouw)locatie?

Bent u op zoek naar een schitterende feestlocatie midden in de natuur? In Wenum Wiesel staat de authentieke Watermolen waar u zelf de catering mag verzorgen. De Wenumse Watermolen is zelfs een officiële knusse trouwlocatie. Deze fantastische locatie is zeer geschikt voor speciale bijeenkomsten die om een bijzondere locatie vragen. De Watermolen is ook geschikt voor als u met uw bedrijf een keer in een schitterende omgeving wil vergaderen of een leuk personeelsfeest wil organiseren.

Overige locaties

In onze overige locaties worden zalen verhuurd waarbij u zelf uw eigen koffie, thee en catering kan verzorgen. U huurt dus alleen de zaal. Deze zalen zijn alleen geschikt voor feestjes ook wel de “verlengde huiskamer” genoemd. De zalen zijn voorzien van een pantry of u maakt gebruik van de grote keuken. Onze medewerkers zijn niet permanent aanwezig, daarom vindt verhuur van deze verhuurlocaties plaats via sleutelbeheer. Dit betekent wel dat u zelf de gebruikte ruimte weer schoon achter moet laten.

Maak uw wensen duidelijk aan onze enthousiaste medewerkers en zij zullen u een passend voorstel doen.

Informatie aanvragen

We nemen graag telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
Geef in het kort uw wensen voor uw feest of partij weer, dan bekijken wij wat de mogelijkheden voor zijn.