Voucher

50% korting bij Julianatoren en Apenheul

Heeft u een abonnement van Binky, een zwempas of meerbadenkaart bij Malkander of een zomerabonnement bij het Boschbad? Goed nieuws! Als vaste bezoeker bij één van deze locaties, ontvangt u dit zomerseizoen éénmalig 50% korting op een entreeticket bij zowel de Julianatoren als bij de Apenheul.

Voor wie

Bent u in het bezit van een geldige Accreskaart? Dan heeft u recht op 2 vouchers: 1x Julianatoren + 1x Apenheul. U ontvangt maximaal 1 kaart per attractie per kaart, ongeacht het aantal Accres abonnementen. Heeft u zowel een Binky als een Boschbad abonnement? Ook dan ontvangt u maximaal 1 voucher van de Apenheul en 1 voucher van de Julianatoren.

Geldige Accreskaart

U heeft een geldige Accreskaart wanneer u een lopend abonnement heeft bij Kinderparadijs Malkenschoten (Binky) of Openluchtbad Boschbad seizoen 2018 of een lopend maandabonnement, meerbadenkaart of zwemles bij Aquacentrum Malkander.

Afhalen

De vouchers zijn vanaf 1 mei t/m 31 mei verkrijgbaar bij de kassa's van Aquacentrum Malkander, Kinderparadijs Malkenschoten en bij het Boschbad.

Actievoorwaarden

De Apenheul en de Julianatoren hebben verschillende actievoorwaarden. Deze staan vermeld op de achterzijde van de vouchers. Lees deze goed door!

Voorbeeld vouchers