Privacyverklaring

Accres Apeldoorn BV 
Postbus 10026 
7301 GA Apeldoorn 
Telefoonnummer: 055-527 05 50 
E-mailadres: mcs@accres.nl 

 
De website www.accres.nl en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door Accres Apeldoorn B.V. (hierna: Accres), statutair gevestigd te Apeldoorn en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Gelderland onder nummer 08079417. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid. 

Accres garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens. Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt. 

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening, legt Accres gegevens vast (naam, adres, woonplaats, uw telefoonnummer en uw e-mailadres). Accres gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Accres van de met haar in groepsverband samenwerkende ondernemingen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht Accres rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit per e-mail melden bij Accres. 

Accres neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor bezoekers. Het gaat hierom besluiten die door computerprogramma’s, -systemen worden genomen, zonder dat daar een persoon (bijvoorbeeld een medewerker van Accres) tussen zit. 

Bij aanschaf van een Accres abonnement is het noodzakelijk hier persoonsgegevens aan te koppelen. Zonder deze gegevens kunt u geen abonnement afsluiten bij (één van de locaties van) Accres. Het abonnement ziet Accres als een contractrelatie. Bij aankoop van een (dag)kaart bij de kassa worden geen gegevens opgevraagd of geregistreerd. Bij aankoop in de webshop en een verhuring op onze site wordt er wel naar uw gegevens gevraagd om het product te kunnen bestellen.

Verwerken bijzondere gegevens

Accres heeft niet de intentie gegevens van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar oud te verzamelen, tenzij hiervoor toestemming wordt gegeven door de ouder of de voogd. Accres kan alleen niet controleren of een websitebezoeker jonger is dan 16 jaar oud. Het is aan te raden betrokken te blijven bij de internet activiteiten van uw kinderen, om te voorkomen dat er informatie wordt verzameld zonder ouderlijke toestemming. 

Account

Na registratie met een emailadres heeft u ook toegang tot een persoonlijk online account bij de webshop van Accres of voor de verhuringsmodule op onze site. In dit account heeft u inzage in uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres (optioneel), telefoonnummer en emailadres. We bewaren ook gegevens over uw eerdere reserveringen. Tijdens de registratie van een account gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Accres. Deze dient u te accepteren online (of op locatie) voordat u de aankoop voltooid. Als u contact met ons legt voor vragen over een reservering of het maken van een reservering zullen wij op basis van uw email adres uw historie opzoeken. Ons doel is om u beter tot dienst te kunnen zijn als u zich tot ons richt met vragen.

Nieuwsbrieven en informatie

Tijdens uw inschrijving kunt u aangeven of u nieuwsbrieven en informatieve mails van Accres wilt ontvangen. In deze emails informeren wij u over onze diensten en diensten van onze partner bedrijven. Uw email gegevens worden niet doorgegeven aan partners en/of derde partijen

Uw gegevens verwijderen? 

Wij bewaren uw gegevens op een (beveiligde) Secure Server. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Dan kunt u een e-mail naar Accres sturen, Accres voldoet binnen 72 uur aan uw verzoek. 

Privacybeleid andere websites 

Op www.accres.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites. 

Hebt u nog vragen over ons privacybeleid? Stuur dan een e-mail aan Accres. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Onze klantenservice is u graag van dienst. 

Bewaartermijn gegevens 

Accres bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. De gegevens waar geen transactie aan zit gekoppeld worden na twee jaar verwijderd uit onze systemen. 

Google Analytics cookies

Via onze website worden cookies geplaatst door Google, als deel van de ‘Analytics-dienst’. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen we de website vervolgens verbeteren. Het gaat dus niet om het onthouden van persoonsgegevens, maar om het bijhouden van uw handelingen op de website. 

Social media cookies

Op onze website vindt u buttons waarmee u onze berichten of webpagina’s kunt promoten op social media. Denk aan het ‘liken’ via Facebook of een ‘tweet’ versturen via Twitter. Deze buttons werken via stukjes code die van de social media platformen zelf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. De social media platformen geven in hun privacyverklaring aan wat ze via de cookies met uw gegevens doen. 

Tracking cookies van onszelf

Een tracking cookie vragen we op zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn. 

Inschakelen, uitschakelen en verwijderen van cookies

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser. 

Meer informatie over cookies vindt u op de websites van Cookierecht en van de Consumentenbond.

Recht op inzage, correctie of verwijdering

U hebt het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren. U hebt het recht als betrokkene om de gegeven toestemming voor gegevensverwerking altijd in te trekken. 

Klacht

U kunt als betrokkene een klacht indienen over de verwerking van persoonsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht onze privacy statement te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.