Leren

Accres hecht waarde aan het ontwikkelen van medewerkers, maar ook in het investeren in de toekomst…in jou dus! Jaarlijks bieden wij plaats aan zo’n 30 tot 50 stagiaires, waarbij we onderscheid maken tussen stageplekken, afstudeerplekken en leerwerkplekken.

Op diverse vakgebieden kun je bij ons stage lopen of afstuderen. Alle stagiaires en afstudeerders werken zelfstandig, waarbij er natuurlijk wel begeleiding is door een ervaren medewerker van Accres. Stagiaires en afstudeerders ontvangen, op verzoek van de leidinggevende binnen Accres, een vergoeding die gebaseerd wordt op de duur van de stageperiode.

Accres heeft contacten met diverse vakscholen en ROC-opleidingen, waardoor we de mogelijkheid van leer-werkplekken kunnen aanbieden. Een aantal locaties zijn gecertificeerd als erkend leerbedrijf en ook zijn er medewerkers die gecertificeerd zijn als leermeester.

Stagiaires, afstudeerders en leerlingen met een leer-werkplek ontvangen, op verzoek van de leidinggevende binnen Accres, een vergoeding die gebaseerd wordt op het aantal uren per week en de duur van de stageperiode.

Onderstaand vind je onze actuele stage-, afstudeer en leer-werkplekken.

>>MOMENTEEL ZIJN ER GEEN STAGE-, AFSTUDEER EN LEER-WERKPLEKKEN<<

Staat er geen passende plek tussen en wil je toch stagelopen, afstuderen of een leer-werktraject starten bij Accres en heb je daar concrete ideeën bij? Stuur dan een e-mail naar sollicitaties@accres.nl.