Over ons

Bekijk Accres in vogelvlucht!


(visuele weergave van het Jaarverslag 2017)

 

//

In 1999 kwam Accres op eigen benen te staan. Afkomstig van een afdeling van Gemeente Apeldoorn en een kerntaken- /bezuinigingsdiscussie, werd het tijd om zelfstandig het maatschappelijk vastgoed te beheren en exploiteren. Inmiddels is Accres uitgegroeid tot een onderneming die in beweging is en uitkijkt naar nieuwe mogelijkheden in Nederland.

Accres is hét merk als het gaat om maatschappelijke oplossingen en recreatieve activiteiten voor jong en oud. Daadkrachtig vindt Accres de balans in het maatschappelijke versus het commerciële belang.

Accres vertelt

‘In onze dagelijkse reis vullen we onze koffers met expertise op het gebied van onderhoud, beheer en exploitatie van wijkcentra, sporthallen, kinderboerderijen en zwembaden. Deze expertise zetten we ook buiten onze gemeentelijke grenzen in. Daarnaast zijn we bedreven in de educatie op het gebied van sport en natuur. Wij dragen hiermee bij aan een gezonde toekomst voor de inwoners van diverse gemeenten. Onze blik is op de toekomst gericht en in 2020 zijn wij toonaangevend in het beheer van maatschappelijk vastgoed, recreatieve voorzieningen en sportieve activiteiten’.

Voor elkaar

Onze 180 medewerkers staan elke dag voor onze gasten klaar. Van vergaderen in de wijkcentra tot zwemmen in één van de zwembaden, er kan altijd op een hartelijk ontvangst gerekend worden.

ISO 9001:2015

Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat is een grote mijlpaal voor Accres en een prestatie waar we vanuit Accres trots op zijn!