Proefles Club Extra helpt kinderen op weg naar sportclub

In de week van 20 november biedt de afdeling Sportstimulering van Accres de mogelijkheid een proefles Club Extra te volgen. Club Extra is een sportclub die bedoeld is voor kinderen die moeite hebben om aansluiting te vinden bij een reguliere sportclub. Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals problemen met de motoriek, overgewicht, een stoornis of nog zoekend naar een passende sport. Club Extra helpt kinderen op weg naar een sport(club).

In kleine groepjes worden er diverse sportieve activiteiten gedaan, zoals verschillende spelen, toestel oefeningen en af en toe komt een sportclub op uitnodiging een leuke clinic verzorgen. Het plezier in bewegen hervinden en behouden staat centraal. Dit doen we door te kijken wat kinderen wel kunnen en succesbelevingen te ervaren. Club Extra is er voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die nog niet lid zijn van een sportclub.

Gratis proefles!

Mogelijkheden proefles Club Extra:

  • Club Extra Oost: Gymzaal Eekschillersdreef 1
    Maandagmiddag 15.30-16.30 uur 
  • Club Extra Noord: Gymzaal Ravelijn 380
    Woensdagmiddag 13:30 - 14:30 uur
  • Club Extra West: Gymzaal Jupiterlaan 44
    Donderdagmiddag 15:30 - 16:30 uur

Aanmelden voor een proefles kan per e-mail: fhofland@accres.nl, de proefles is gratis. Kijk voor meer informatie op accres.nl/clubextra.

 

Terug naar het overzicht