Nieuwe wallaby s voor Kinderparadijs Malkenschoten na diefstal

Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn heeft nieuwe bewoners. Er zijn namelijk twee nieuwe wallaby’s op het park. Zij komen in de plaats van de gestolen witte wallaby.

Vorig jaar is bij Kinderparadijs Malkenschoten de witte wallaby gestolen. De wallaby had een jong en de moeder is waarschijnlijk meegenomen vanwege de unieke witte vacht. Het jong bleef alleen achter. Het bericht van de diefstal werd groots opgepakt in Apeldoorn en er was veel medeleven. Er is geld ingezameld en mede dankzij deze bijdrage kon het Kinderparadijs twee nieuwe wallaby’s aanschaffen.

Officieel welkom

In de Carnavalsweek bij Kinderparadijs Malkenschoten werden de wallaby’s officieel welkom geheten. De mascotte van het Kinderparadijs Binky en de vaste bewoner van alle DroomParken Bram de Bever, waren hierbij aanwezig en de kinderen konden met de dieren op de foto. Op 3 maart werd op feestelijke wijze het naambordje van de nieuwe wallaby’s onthuld door Bram en Binky.

Sponsoring van DroomParken

DroomParken heeft één wallaby gesponsord. Het bericht over de diefstal kwam bij het hoofdkantoor van DroomParken in Beekbergen terecht en zij besloten Kinderparadijs Malkenschoten te helpen met de sponsoring van wallaby Dreamy. Met de bijdrage van DroomParken is de wallabygroep, van in totaal nu 4-wallaby’s, compleet.

Sponsoring Saab Apeldoorn

Het bericht van de gestolen wallaby is ook bij Saab Apeldoorn terecht gekomen en zij wilden graag een bijdrage leveren. Het is tenslotte erg treurig dat er zomaar dieren van de kinderboerderij gestolen worden. Mede dankzij de sponsoring van Saab Apeldoorn konden er twee wallaby's aangeschaft worden.

 

Terug naar het overzicht