Feest bij Binky! Griffin is jarig

Apeldoorn - Wallaby Griffin van Kinderparadijs Malkenschoten is jarig! De nieuwe bewoner van het park die is gesponsord door Saab Apeldoorn viert zijn verjaardag op vrijdag 14 juli. Kom je ook langs? In juli en augustus is het park iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Het verblijf van de wallaby’s is vanwege de verjaardag van Griffin gezellig versierd. Daarnaast krijgt Griffin een heerlijke traktatie, die zal hij waarschijnlijk wel delen met zijn andere dierenvrienden in het verblijf.

Het Kinderparadijs in Apeldoorn heeft sinds februari twee nieuwe wallaby’s. Zij komen in de plaats van de gestolen witte wallaby. Het bericht van de diefstal werd groots opgepakt in Apeldoorn en er was veel medeleven. Er is geld ingezameld en mede dankzij deze bijdrage kon het Kinderparadijs twee nieuwe wallaby’s aanschaffen. Eén wallaby, Griffin, is gesponsord door Saab Apeldoorn. Het bericht over de diefstal kwam bij hen terecht en ze wilden graag helpen.

Diefstal witte wallaby

Vorig jaar is bij Kinderparadijs Malkenschoten de witte wallaby gestolen. De wallaby had een jong en de moeder is waarschijnlijk meegenomen vanwege de unieke witte vacht. Het jong bleef alleen achter.

 

Terug naar het overzicht