Champions League Voetbaldag in herfstvakantie

In de herfstvakantie organiseert de afdeling Sportstimulering van Accres de 100% Voetbaldag, een volledig verzorgde Voetbaldag voor jongens en meiden van 5 t/m 16 jaar. De 100% Voetbaldag wordt gehouden op dinsdag 23 oktober bij CSV Apeldoorn, aanmelden kan nog tot 16 oktober.

Het thema van de 100% Voetbaldag is “Speel een dag in de Champions League”. Tijdens deze sportieve Voetbaldag gaan deelnemers ’s ochtends eerst op de foto in hun favoriete Champions League shirt. Daarna volgt een warming up en aansluitend een techniektraining. Tussendoor zijn er pauzes om even bij te komen en tussen de middag krijgen alle deelnemers, net als de profs uit de Champions League, een echte sportlunch. Na de lunch staat er onder andere een Mini Champions League op het programma waar het geleerde in de praktijk gebracht kan worden.

Toptrainers

De voetbaldagen duren van 09.00 uur tot 15.30 uur en de begeleiding is in handen van gediplomeerde trainers van o.a. Vitesse en De Graafschap. Daarnaast wordt de dag mede mogelijk gemaakt door sponsor 100% Voetbal Apeldoorn.

Meer informatie

Dinsdag 23 oktober is de 100% Voetbaldag voor jongens en meiden van 5 t/m 12 jaar. Deelname aan een van de voetbaldagen kost € 25 en aanmelden kan nog tot 16 oktober via de website van Sportstimulering: sportstimuleringapeldoorn.nl/voetbaldag.

 

Terug naar het overzicht