Zwembaden

Accres beheert en exploiteert drie zwembaden in Apeldoorn.

Aquacentrum Malkander

Aquacentrum Malkander ligt in Apeldoorn-Zuid en is een zwembad geschikt voor het hele gezin én de fanatieke sporter. Het wedstrijd-, instructie- en recreatiebad faciliteren de Apeldoorner als het gaat om sporten, ontspanning en recreatief zwemmen.

"Heerlijk zwemmen, sporten en ontspannen"

De verschillende binnen- en buitenbaden, glijbaan en rustieke wellness maken dat Aquacentrum Malkander hét overdekte zwembad voor Apeldoorn is. 

Sporten

Voor een actieve work-out kunt u terecht bij Aquacentrum Malkander. Er worden diverse Aquasporten aangeboden, zoals AquaSpinning of AquaZumba.

Ontspanning

In de mooie wellness van Aquacentrum Malkander komt u tot rust in het Finse stoombad of whirlpool. Afsluitend nog een heerlijke verse koffie of jus d'orange om het zwembezoek compleet te maken.

Omringd door de Veluwse bossen ligt aan de rand van Apeldoorn het Boschbad. Het Boschbad is meer dan alleen zwemmen.

Keurmerk Veilig & Schoon

Aquacentrum Malkander is in het bezit van het Keurmerk Veilig & Schoon.

Zwemles in Apeldoorn

Boschbad

"Het grootste openluchtbad van Nederland"

De ligweides zijn geschikt om te zonnen en het beachvolleybalveld om te sporten. Tot slot maken spelen in het peuterbad en een rondje langs de midgetgolfbaan een zomers bezoek aan het Boschbad compleet.

Keurmerk Veilig & Schoon

Het Boschbad is in het bezit van het Keurmerk Veilig & Schoon.

Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden.

Het Kristal

Als onderdeel van het multifunctionele karakter van het Kristal zijn er ook een zwembad en sport-/gymvoorzieningen. In het zwembad vinden met name (aangepaste) wateractiviteiten op het gebied van speciaal onderwijs plaats. Daarnaast worden er ook andere (reguliere) zwemactiviteiten georganiseerd, zoals les-, banen- en doelgroepzwemmen.

Activiteiten en tarieven zwembad

AquaActief verzorgt diverse activiteiten in zwembad het Kristal. Kijk voor mee informatie over activiteiten en tarieven op www.aquaActief.nl De sportzalen worden overdag gebruikt voor het geven van bewegingsonderwijs. ’s Avonds vinden er (georganiseerde) sportactiviteiten plaats voor de buurt en verenigingen. Zowel het zwembad als de sporthallen worden beheerd en verhuurd door Accres.

Bezoekadres zwembad:
Distelvlinderlaan 320
7323 XB Apeldoorn

Bezoekadres sportzalen:
Citroenvlinder 87
7323 RC Apeldoorn