Steun ons

De kinderboerderijen zijn voor jong en oud gratis toegankelijk. Het verzorgen van dieren en onderhouden van de boerderijen kost geld. Om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit voor zowel dier als mens kunnen behouden kunt u ons financieel steunen.

U kunt de kinderboerderijen op verschillende manieren steunen. Door middel van de giftbussen op de boerderij, 'Vriendenkaart', 'Adopteer een dier' en sponsoring helpt u mee aan het voortbestaan van de kinderboerderijen bij u in de wijk.

Vriend van de kinderboerderij

Door Vriend te worden van de kinderboerderij, help je de boerderij in het onderhoud van het terrein en de verzorging van de dieren. Als Vriend ontvang je een Vriendenkaart. De Vriendenkaart kost jaarlijks €22,-. Met de Vriendenkaart geniet het hele gezin van kleine voordelen, zoals de exclusieve activiteitenmiddagen en gratis toegang tot Kinderparadijs Malkenschoten op de jaarlijkse Vriendendag. Je kunt de Vriendenkaart op de boerderij aanschaffen (gelieve contant of per pin betalen).

Sponsoring

Voor de mogelijkheden om de boerderij te sponsoren kun je per mail contact opnemen met de kinderboerderij.

Adopteer een dier bij Kinderboerderij de Maten

Om Kinderboerderij de Maten te steunen is het ook mogelijk om een dier te adopteren. Hiermee betaal je mee in de kosten voor de verzorging van het dier. Het is mogelijk om meer dan één en verschillende diersoorten te adopteren. De adoptie loopt een jaar en voor elk geadopteerde dier ontvang je een adoptiecertificaat. Je kunt op de boerderij bij één van de medewerkers de adoptie regelen (contant of per pin betalen), of via onderstaand formulier de adoptie aanvragen. Wij zullen dan het bedrag van je rekening afschrijven.

Pony € 35
Ezel (klein) € 30
Koe € 35
Varken € 25
Geit € 20
Schaap € 20
Konijn € 15
Cavia € 15
Eend € 10
Kat € 15
Kip € 10
Volièrevogel € 10