Sollicitatieprocedure

Solliciteer je naar een functie bij Accres? Stuur dan digitaal je (motivatie)brief en CV (Word of PDF) naar sollicitaties@accres.nl. Vermeld daarbij in het onderwerp altijd de functie waarop je solliciteert en geef in je CV je naam, adresgegevens en e-mailadres aan.

In de vacaturetekst wordt aangegeven tot welke datum sollicitaties welkom zijn. Reageer je na deze sluitingsdatum, dan wordt je sollicitatie niet meer in behandeling genomen.

Uit ervaring is gebleken dat wij erg veel reacties ontvangen op openstaande vacatures. Helaas kunnen wij daarom geen persoonlijk bericht zenden naar alle sollicitanten.

Kandidatenselectie

Als je je sollicitatie gestuurd hebt naar sollicitaties@accres.nl ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. Als je wordt uitgenodigd, dan wordt er telefonisch of via de e-mail contact met je opgenomen.

Indien je twee weken na de sluitingsdatum niets hebt vernomen, dan kun je ervan uitgaan dat je niet behoort tot de kandidaten met wie de selectieprocedure zal worden voortgezet.

Accres behandelt alle gegevens in de brieven en CV’s vertrouwelijk. Wanneer de procedure is afgelopen en je bent niet geselecteerd voor de functie, dan vernietigen wij deze gegevens.